Tøm vognLukk
Handlekurven din er tom.
READY
Totalt
0,00 kr

Om oss

Ideen for TECH AWARE GAMING AS begynte på Finn.no tilbake i 2017, og siden da har vi solgt 300 av varer og pc-en til over 300 fornøyde kunder!

Vi har i årevis bygget gaming PCer, og nettopp på grunn av denne brennende interessen så startet vi TECH AWARE GAMING AS.

TAGaming er en butikk som tar for seg kjøp og salg av nye og brukte datamaskiner, datakomponenter og datautstyr. Her finner du de kraftigste maskinene med de råeste komponentene. PC-ene er spekket for gaming med ytelse og grafikk så du gruser dine konkurrenter i ditt favorittspill.

Vi i TAGaming har bygget gaming-PC-er i snart 5 år. Dette har lært oss kunsten å balansere pris, ytelse, optimalisering og oppgraderingspotensiale. Alle våre maskiner er bygget på huset av flinke teknikere med et ekstra øye for detaljer. Vi er stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av ferdig konfigurerte maskiner med nøye utvalgte komponenter som er grundig testet og sammensatt for et best mulig sluttprodukt.


Adresse: Eikjehammervegen 6, 5533 Haugesund
Postadresse: Skjoldavegen 338C 5534 Haugesund

TECH AWARE GAMING AS Org nr: 926 372 440 MVA

VÅR INFORMASJON

Vi ansatte kun profesjonelle teknikere med minst 5-10 års erfaring og vanligvis mange flere. De har lagt full erfaring i Techaware

Lager adresse:

Skjoldavegen 338C - Haugesund

Telefon

+47 966 34 813

Kontakt oss

>